GeBa Schrijnwerkerij maakt al je schrijnwerk dromen waar

De inrichting van je huis speelt een grote rol in hoe je je thuis voelt. Wanneer je bezoek ontvangt wil je natuurlijk uitpakken met een mooi afgewerkt en opgeruimd huis. Maar ook voor je eigen gemoedsrust en toestand is het van belang dat je thuis voelt in je huis. Alles staat of valt met een mooi afgewerkt interieur dat past bij je woning en bovenal: dat past bij jou!

Waarom kiezen voor GeBa Schrijnwerkers?

GeBa is specialist en vakman in het maken van op maat gemaakte kasten en verscheidene soorten meubilair zoals o.a. badkamermeubels, radiatoromkastingen, bureau’s, etc…

Bij ons heb je steeds 1 contactpersoon omdat wij veel belang hechten aan het persoonlijk contact met onze klanten. Deze contactpersoon helpt je dan op weg advies op maat binnen uw budget. Wij bieden ook vrijblijvende offertes aan met tekening (zonder maatvoering).

1) Maatkasten

GeBa maakt jouw meubilair volledig op maat en naar jouw wensen. Wil je een specifiek materiaal voor je kast of berging? Geen probleem, daar zorgen wij voor. Wil je kasten inwerken zodat ze een kleine impact hebben op je interieur en plaats? Wij zorgen ervoor dat je maat kast genoeg ruimte bied voor al je spullen met zo weinig mogelijk plaatsverlies.

2) Badkamermeubels

Heb je een te kleine badkamer voor standaard meubelen of passen ze gewoon niet bij de stijl van je badkamer? Wij zorgen ervoor dat je op maat gemaakte badkamermeubel volledig voldoet aan je wensen en stijl.

Onze badkamermeubels op maat bieden bovendien ook een uniek ontwerp. De afwerking wordt volledig aangepast aan de rest van de ruimte. Zo sluit het meubel netjes aan bij de andere elementen van de badkamer. Ook de indeling stellen we volledig af op jouw behoeften.

3) Alles voor jouw bureau

Wil je een uniek ingerichte bureau of werkruimte? Wij maken je bureau volledig naar wens met de garantie op hoogwaardige kwaliteit. Een werkruimte moet praktisch, mooi en functioneel blijven toch? Daarom kiezen wij ervoor om altijd met de beste materialen te werken voor jouw bureau op maat.

Zie je liever die radiators in je bureau of living niet? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij maken namelijk ook radiatoromkasting op maat in alles stijlen. We zorgen er uiteraard ook voor dat je nog voldoende warmte van je radiator kan benutten met een mooier zicht.

4) Ramen en deuren

Naast maatkasten en maatmeubilair maken wij ook ramen en deuren op maat. Wij kunnen alle stijlen ramen en deuren maken in verscheidene materialen zoals hout, pvc en aluminium. Wij leveren zelfs het bijhorende glas voor je ramen of deuren, knap toch?

Onze houten ramen en deuren worden gemaakt met de beste houtsoorten beschikbaar en volledig op maat aan jouw behoeften en stijl. Wij zorgen ervoor dat je ramen en deuren volledig aansluiten bij de stijl van je woning.

Zoekt u meer een duurzame oplossing, dan is misschien pvc ramen of deuren iets voor jou. Wij maken onze pvc ramen en deuren bovendien ook volledig op maat.

Of toch liever aluminium ramen en deuren? Deze worden wederom ook op maat gemaakt en steeds met de beste, hoogwaardige materialen en kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in elke kleur en verschillende soorten afwerkingen.

Maak je droom interieur waar!

Bekijk alvast eens onze realisaties en contacteer ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte!

Iedereen verdient een unieke woning!